Supersunt, supergodt

Torsdag! Helg, bursdag, fine mennesker, og Great Gatsby nærmer seg med stormskritt. Jeg har vært og hentet kjolen min idag! Så dro jeg med med Helen opp til kostyme lageret for å finne accessories! Og jaggu fant hun hele antrekket sitt der, wow altså – en jungel av skatter! Jeg fant noen ordentlig rå accessories som passer supert til kjolen ♥

Idag har jeg laget noe som jeg faktisk vil tørre å påstå, er noe av det beste brødet jeg har smakt. MY GOD! Dere vet jo hvor elendig jeg har vært på disse protein rundstykkene som alle andre får til? Vel.. Idag har jeg gjort de om til et aldeles nydelig brød. Klarte nesten ikke stoppe å spise, muuuuums ♥ Er vel lite som slår rykende nystekt brød med smør som smelter, ost og skinke?! Og det (nest) beste med det hele er at det er gjort på null komma niks.

⋅ 4 egg
⋅ 400 gram cottage cheese
⋅ 400 gram havregryn
⋅ 2-3 ts bakepulver
⋅ Salt & gresskarkjerner til pynt

Finn frem en brødform (min er fra Kitchen) og smør den med olje. Miks egg, cottage cheese, salt og bakepulver i mikser. Deretter har du i havregryn. Smør det utover brødformen med en slikkepott, og strø salt og gresskarkjerner over. Stekes i 25 minutter på 210 grader. Jeg brukte varmluft!

Og deretter er det bare å nyte med godt pålegg ♥

Ha en kosete kveld ♥

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *