IN THE STREETS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAShoes Stuart Weitzman | Poncho & hatt Miss Selfrigdes | Kjole Nelly | Skjorte Lene Orvik Collection | Veske Lene Orvik Collection

Første dag i London! Love this city ♥ Var våken klokken 04 i morges, og det har gått i ett siden. Shopping, vin og lunsj, og nå lader vi opp til en morsom kveld! Drinker på Novikov og middag på STK på ME hotel. Deretter skal vi prøve ut The Box! Wææ, har hørt det er helt sykt der? Show så vidt jeg har forstått men veldig artig å få med seg, så da må vi bare prøve da! I morgen skal vi tråle i gatene igjen, gleder meg allerede!

God helg så lenge!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *