Lene Orvik Collection packshots

Uten navn-94
Uten navn-96 Uten navn-95Uten navn-98
Endelig fått packshotsene av produktene i kolleksjonen, mange av dere som har etterspurt. Jeg har ikke bilder av alt her, det mangler blant annet et hvitt skinnskjørt, en mønstrete bikini, den nude skinnbuksen, en veske .. Tenk nå er det ikke lenge til kolleksjonen kommer ut, wææ – kribler i magen altså. Har fått brukt kolleksjonen så mye mens jeg har vært i Dubai, og er så fornøyd med alle plaggene selv ♥ Håper dere også liker den. Om to uker er det lanseringsturné samt lansering i butikker og på nett, og jeg gleder meg stort.

Akkurat nå sitter vi på flyplassen i Paris på vei hjem, helt fullstendig knekken å dra fra Dubai, det skal jeg innrømme. Kunne gjerne vært en uke til! Dubai er mitt absolutte favorittsted, og det er ingenting som slår det. Vi planlegger allerede tur til høsten igjen, jeg og Maria ♥ Har hatt det så gøy vi to, vi ler så mye sammen at det er helt komisk fått prøvd ut mange digge restauranter, lounger og Nasimi beach som er en absolutt favorittstrand i Dubai.

Alltid godt og komme hjem, og spesielt til kjæresten som jeg ikke har sett siden sist fredag, så det blir superdeilig! Vi skrives når jeg er hjemme igjen, håper påsken deres har vært knall!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *